fbpx

THE AMBENGAN TENTEN

Apartemen di Bali

A Way to Elevate in Your Work-Life

Giving a freedom for exploring work life balance lifestyle. Also focus on spending quality time with chilling at home, exercising, making connections, learning new skills and creating excitement opportunities. Let The Ambengan Tenten | Apartemen di Bali takes the load off shoulders! Life instantly become simpler, more balance and stress-free. The Ambengan Tenten | Apartemen di Bali, located at the prime location of business area Jalan Imam Bonjol (Teuku Umar) Denpasar – Bali.

4 Cara Agar Lebih Efisien di Kantor

The Ambengan Tenten | Apartemen di Bali is equipped with some facilities such as swimming pool, poolside sitting, children playground, green area surrounding the residence, spacious parking and a commercial area consisting of modern market and “Angkringan Bali”

To ensure resident’s security and convenience, modern security system is provided at The Ambengan Tenten | Apartemen di Bali, such as 24-hours security at main gate entrance, CCTV and access card. Furthermore, to guarantee the best service for our residents & investors, The Ambengan Tenten | Apartemen Di Bali managed by professional management.

MAKE APPOINTMENT WITH US

 

Persons
 
The Ambengan Tenten is best experienced in person! Schedule a visit above. Or call us at: +62851 0582 8181

WORKING

work may imply activity of body, of mind, of a machine, or of a natural force.

LIVING

The definition of live is seeing or hearing a performance as it is happening, not prerecorded.

CONNECT

Be part of a global community creating the ultimate remote worklife.

BALANCE

Specifically, we feel like we’ve lost that sense of work-life balance.

WORKING

Productively Mind and Inspire Yourself

Transform the way of working to focus more on creativity effectiveness and connectivity with others. Workspace for individual, start up and establish company. Full furnished and facilities with minimal cost at Private Office | Sewa Kantor di Bali

Sewa Kantor di Bali | Office Space

Sewa Kantor di Bali | Co-Working SpaceSewa Kantor di Bali | Private Office

Apartemen di Bali | Living

Apartemen di Bali | StudioApartemen di Bali | Suite Studio

LIVING

Comfort Your Quality Life

Feel the convenient with all service provided at Apartemen Di Bali, bring something special at our facility that makes it unlike any other place. It’s warm, accepting community of neighbors who feel like family. And it’s the unique feeling of being right where you belong, a feeling of being home in a next level experiences and peace of mind.

RELAX & CONNECT

Simplicity With Harmony

A healthy body means a fresh mind, do something different other than usual, which energize and refresh you and enable to nurture the creative thought in every aspect of lesson and grow your network with valuable resources around apartemen di bali.

FACILITIES

ARGOS

EVENTS

There are currently no events.

TESTIMONIALS

  • apartement terlengkap yg ada di tengah kota denpasar bali,dan sesuai sama konsepnya living,working,relax dan conect☺️,area parkirnya luas,tempatnya bersih,kamarnya sangat rapih dn bersih,akses kemana” dekat,big pool,dan semua staffnya ramah”,nice place,and good people💕🥰

     Anty Anggriani
    Anty Anggriani
  • Rekomendasi untuk kalian yang ingin berlibur atau mempunyai bisnis di Bali, apartemen The Ambengan Tenten adalah pilihan yang tepat. Menurut saya lokasi ini mudah di jangkau di pertengahan kota, akses ke kuta, seminyak, renon, sanur, ubud dapat dijangkau dengan mudah, pelayanan service memuaskan, staffnya dan securitynya juga ramah, tingkat kenyamannya juga bagus, interiornya elit, the best lah buat The Ambengan Tenten. Next time i'll be back again. See you soon guys 😉

    Liong Sagara
    Liong Sagara
  • Good place to stay. Lokasinya gampang buat ke canggu, kuta, or ke ubud. Gampang banget mau ngopi soalnya ada coffee shop inside the apartment area. Tiap jalan ketemu staf nya pasti disenyumin terus dan kalau ada apa-apa, minta tolong ke staf nya enak banget. Ramah.

    Anggi Anggraini
    Anggi Anggraini
  • Gak banyak foto sih ya. Tempat yg nyaman, berasa dirumah. a quiet place for sho, kalau cr ketenangan disini salah satu tempatnya. km bisa stay daily, weekly bahkan tahunan. Ada tempat Gym juga, Yoga, ada cafe coffee shop gitu, parkiran yg cukup luas. hmm apalagi ya 🤔 oiya aku suka cafentq, interiornya industrial banget and i loved it. FYI aja, healthy drink di cafenya ini (Argos) bener² 100% healthy, karena mreka gak pake blender but juicer, tau dong kelebihan juicer than blender itu apa.. plus no syrup, mereka pakai buah²an dan sayur asli.. well, so glad to be there. thx TAT

    Amanda nisa
    Amanda nisa
  • I stayed here for 7 months during COVID. Could not have asked for a better place. Super friendly staff, really helpful manager and an amazing location. The rooms where cleaned everyday and the surrounding where well maintained and kept up. Finding this place was, for me, was the best thing that came out of COVID.

    Rakshak Raghavan
    Rakshak Raghavan
  • Lingkungannya tenang jauh dari keramaian sangat pas untuk beristirahat,dan juga staff sangat ramah..akses juga mudah dijangkau karena dari mana saja bisa..saya sangat merekomendasikan apartemen ini..is the best pokoknya

    Aga Rasendriya
    Aga Rasendriya
  • Enjoy the last time in Bali which is very pleasant and mind calming. if you are looking for a comfortable place in Bali downtown, This might be the place you are looking for. there are a few suggestions that might be a positive input for the property manager, *banner signs on the road might be lighted to make it easier for people to find this place, internet connection in some rooms is also very slow even though the staff is very responsive to help. besides that the program activities in this apartment are quite interactive, all the residents are warm and you need to try my fav drink at Argos Cafe, charcoal latte with honey <3 success for TAT's team !

    Vicky Riyadi
    Vicky Riyadi
  • Tempatnya nyaman..... Security dan staff ramah dan sangat membantu jika kita membutuhkan bantuan.... Lokasi di tengah kota gampang utk mencari kebutuhan kita...

    Shyafa Armyzal
    Shyafa Armyzal
  • Tempat nyaman.... staff dan securitynya ramah.... Suasananya adem dan area nya mudah dijangkau dari Kuta, Sanur, dll. Cukup memuaskan lah....

    AR Prasdiantok
    AR Prasdiantok
  • Tempat nya sangat nyaman, dan juga bersih. Dan paling enak ada coffee shop nya. Pertahankan terus

    Gideon Oscar
    Gideon Oscar

whatsapp Rent Office Space
whatsapp Rent Apartment